Dette kunne være din reklame
DAIC

Aktuelt:

For mange kokke

En spids: I Deadline var mesterkokken Claus Meyer og en anden debattør inviteret til en diskussion om hvordan man ændrer den danske madkultur. Det skete i kølvandet på at danske kokke havde vundet et verdensmesterskab. Det nordiske køkken er alle tiders ide, men er det nu så autentisk og oprindeligt som det hævdes? eller er det bare igen en af de gode (opdigtede) historie, som derfor ingen gang har på jorden?

Om den forgangne danske madkultur kan man iøvrigt læse i Christine Reimers Nordfynsk Bondeliv

Slående i udsendelsen var dog tydeligvis fraværet af Producenten! Der er lykkeligvis fremgang for økologien i disse år, men alligevel er vi i småtingsafdelingen, og når vi ser på projekter hvor de oprindelige danske husdyr indgår så bliver man for alvor skeptisk. Trods massiv økonomisk støtte i årtier er antallet af de gamle danske husdyrracer vedblevet at gå talmæssigt tilbage.

Forbrugerne skal efterspørge det nye, men hvad med producenterne?  Ja de skal såmænd nok komme den dag forbrugerne er der! Men heller næppe før!


© • CMS • © •Copyright daic.dk • Egebjergvej 33, 5771 Stenstrup • Tlf. 6226 1341• Fax. 6321 0557 • E-mail